• English (United Kingdom)
  • Nederlands (Nederland)
Proefgoed Winetasting & Champagnetasting, Wine Course, Winesales & Advice Amsterdam Bart Ooijevaar 0031-623383096 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Lees hier enkele belevingen van mensen die u voor gingen:


A. Mostert/ Utrecht


Bart en de mensen van Graves hebben een onvergetelijke avond georganiseerd voor het 40-jarig jubileum van mijn vriend. De sfeer was relaxed en persoonlijk. De wijntips en de heerlijke wijnen waren voor iedereen leuk en lekker, wijnkenners of niet. Het diner was afgestemd op de wijn (of andersom), hoe dan ook al met al was het tot in de puntjes verzorgd, veel dank daarvoor!

Laika/ S Toering /Amsterdam

We hebben genoten!!! Wat een heerlijke avond hebben we gehad. Het  glasblazen wat toch echt niet zo gemakkelijk bleek; de goeie tips en informatie bij het wijnproeven en het heerlijke diner.. we hebben een topavond gehad! Ontzettend bedankt daarvoor!

ING/OIB projectmanagers /Amsterdam

De combinatie van lekkere Tapas en goede wijnen heeft gezorgd voor een gezellige avond met ons team van 11 personen. Bovendien was het door de heldere informatie van Bart ook nog eens een leerzame avond die zowel de wijnkenners als de wijndrinkers aansprak. Wij hebben genoten!

Simon Buck, Amsterdam

De wijnproeverij was een groot succes. Door het vrolijke enthousiasme van de vinoloog was het niet alleen leerzaam en lekker, maar vooral ook erg leuk. Nooit geweten dat er zoveel verschillende smaken in een glas wijn te ontdekken zijn. De zoektocht naar mooie omschrijvingen van die smaken is heel lastig, maar lijdt tot grappige vondsten. De combinatie van heerlijke hapjes met uitgekiende wijnen is een feest voor de smaakpapillen. Zelfs als je geen grote wijndrinker bent is een wijnspijs proeverij een echte aanrader.

Directie EB Adviesgroep, Soest

Wij hebben bijzonder genoten van de wijnproeverij voor een aantal van onze relaties. Wat ons het meest bij is gebleven is dat er, naast de algemene informatie, ook veel ruimte was voor individuele aandacht. Op die manier was het voor iedereen (zowel voor diegenen die wij zouden willen omschrijven als “wijnkenners” als “bierdrinkers”) een leuke en wetenswaardige proeverij. Voeg daaraan de ongedwongen sfeer en de heerlijke wijnen en hapjes toe en het resultaat is een zeer geslaagde avond. Zeker voor herhaling vatbaar!